06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Suzanna van de Graaf

jul 18, 2019

Graag wil ik ook een woordje bijdragen vooral aan deze Gezellige en Prettige vrienden club genaamd
Stichting Bezoek&Co.
Het is steeds genieten van elk uitstapje.
Alles is perfect geregeld en naar ieders wens.
Ook ontmoet je andere club leden,
wat heel belangrijk is voor iedereen.
Petje af voor de Vrijwilligers die dit allemaal,
organiseren en begeleiden. Geweldig!!

Suzanna van de Graaf.

Meer deelnemers verhalen

Mevrouw Geertje Hendriksma

Mevrouw Geertje Hendriksma

Mijn naam is Geertje Hendriksma en ik woon in de Hofwijck. Mijn begeleidster heet Evelien. We kennen elkaar al heel lang. Evelien bezocht eerst mijn man een aantal jaren, hij is in 2008 overleden, en nu bezoekt ze mij. We hebben het altijd heel gezellig samen. Iedere...

Lees meer
Ria en Anneke

Ria en Anneke

Wij, Ria en Anneke, leden van Stichting Bezoek&Co vinden de uitstapjes altijd geweldig. Het is altijd een feestje voor ons om mee te mogen. Zo’n middag is altijd geweldig geregeld, we worden goed verzorgd. Het zijn erg leuke dingen die ze bedenken. Voor ons is dat...

Lees meer