06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Suzanna van de Graaf

jul 18, 2019

Graag wil ik ook een woordje bijdragen vooral aan deze Gezellige en Prettige vrienden club genaamd
Stichting Bezoek&Co.
Het is steeds genieten van elk uitstapje.
Alles is perfect geregeld en naar ieders wens.
Ook ontmoet je andere club leden,
wat heel belangrijk is voor iedereen.
Petje af voor de Vrijwilligers die dit allemaal,
organiseren en begeleiden. Geweldig!!

Suzanna van de Graaf.

Meer deelnemers verhalen

Durk & Mw. Dechesne

Durk & Mw. Dechesne

Hoi, mijn naam is Durk de Groot en sinds oktober vorig jaar ben ik vrijwilliger bij Bezoek en co. 1 juli ben ik (eerder) gestopt met werken bij de ING. Dat was voor mij het moment om te oriënteren waar ik een deel van mijn vrije tijd aan wil besteden. Na een...

Lees meer