06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Durk & Mw. Dechesne

mei 10, 2022

Hoi, mijn naam is Durk de Groot en sinds oktober vorig jaar ben ik vrijwilliger bij Bezoek en co.
1 juli ben ik (eerder) gestopt met werken bij de ING.
Dat was voor mij het moment om te oriënteren waar ik een deel van mijn vrije tijd aan wil besteden. Na een intakegesprek met Rennie was ik snel overtuigd!
Elke dinsdagmiddag ga ik naar St Jozef. Daar help ik mw Dechesne in haar jas en rolstoel en vervolgens gaan we dan lekker naar buiten om te wandelen. Zij vindt dit geweldig omdat ze verder altijd “binnen” zit. Door de binnenstad, Rengerspark, Vossepark, Prinsentuin met ☕☕ erbij, het is elke keer weer een feestje.
Ik heb me ook opgegeven als stadsgids maar eigenlijk doe ik nu 2 in 1. Prachtig en dankbaar om dit te kunnen en mogen doen. Mevrouw is iedere keer weer heel blij en tevreden als we weer zijn geweest 😁.
“Ik vond het weer heel verrassend en leuk welke route je nu weer had bedacht” zegt ze dan. Nou daar doe ik het voor!
Een ander blij maken met iets van mijn vrije tijd, ik kan het iedereen aanbevelen!

Meer deelnemers verhalen

Suzanna van de Graaf

Suzanna van de Graaf

Graag wil ik ook een woordje bijdragen vooral aan deze Gezellige en Prettige vrienden club genaamd Stichting Bezoek&Co. Het is steeds genieten van elk uitstapje. Alles is perfect geregeld en naar ieders wens. Ook ontmoet je andere club leden, wat heel belangrijk...

Lees meer