06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Durk & Mw. Dechesne

mei 10, 2022

Hoi, mijn naam is Durk de Groot en sinds oktober vorig jaar ben ik vrijwilliger bij Bezoek en co.
1 juli ben ik (eerder) gestopt met werken bij de ING.
Dat was voor mij het moment om te oriënteren waar ik een deel van mijn vrije tijd aan wil besteden. Na een intakegesprek met Rennie was ik snel overtuigd!
Elke dinsdagmiddag ga ik naar St Jozef. Daar help ik mw Dechesne in haar jas en rolstoel en vervolgens gaan we dan lekker naar buiten om te wandelen. Zij vindt dit geweldig omdat ze verder altijd “binnen” zit. Door de binnenstad, Rengerspark, Vossepark, Prinsentuin met ☕☕ erbij, het is elke keer weer een feestje.
Ik heb me ook opgegeven als stadsgids maar eigenlijk doe ik nu 2 in 1. Prachtig en dankbaar om dit te kunnen en mogen doen. Mevrouw is iedere keer weer heel blij en tevreden als we weer zijn geweest 😁.
“Ik vond het weer heel verrassend en leuk welke route je nu weer had bedacht” zegt ze dan. Nou daar doe ik het voor!
Een ander blij maken met iets van mijn vrije tijd, ik kan het iedereen aanbevelen!

Meer deelnemers verhalen

Mevrouw Hofman

Mevrouw Hofman

Sinds april 2022 ben ik deelnemer bij Stichting Bezoek&Co. Ik heb een leuke vrijwilliger die mij elke week bezoekt. We gaan vaak samen wandelen of pakken even een terrasje. Als we dan in de stad zijn gaan we soms ook shoppen en kopen we kleding. Ondertussen hebben...

Lees meer