06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Het geeft me een goed gevoel om onderdeel te zijn van Bezoek&Co

aug 2, 2019

Genieten van bus- en boottochten. Ik ben op plekken geweest waar ik het bestaan niet van kende. Ook de goedverzorgde  lunches en diners waren gezellig. De nodige studenten hielpen mee om alles goed te laten verlopen. Leuk omdat met de korte gesprekjes ook weer nieuwe onderwerpen naar voren kwamen. Blik verruimend.

Wat ik heel fijn vind is dat er ook een student uitgezocht wordt die bij mij op bezoek komt of dingen onderneemt. Daar heb ik heel veel aan en de student waarschijnlijk ook binnen zijn opleiding.
En tot slot wil ik zeggen dat het gevoel om een onderdeel te zijn binnen Bezoek&Co me goed doet.
Dank aan de vele (vaste)vrijwilligers.

Meer deelnemers verhalen

Durk & Mw. Dechesne

Durk & Mw. Dechesne

Hoi, mijn naam is Durk de Groot en sinds oktober vorig jaar ben ik vrijwilliger bij Bezoek en co. 1 juli ben ik (eerder) gestopt met werken bij de ING. Dat was voor mij het moment om te oriënteren waar ik een deel van mijn vrije tijd aan wil besteden. Na een...

Lees meer
Suzanna van de Graaf

Suzanna van de Graaf

Graag wil ik ook een woordje bijdragen vooral aan deze Gezellige en Prettige vrienden club genaamd Stichting Bezoek&Co. Het is steeds genieten van elk uitstapje. Alles is perfect geregeld en naar ieders wens. Ook ontmoet je andere club leden, wat heel belangrijk...

Lees meer