06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Mevrouw Geertje Hendriksma

aug 2, 2019

Mijn naam is Geertje Hendriksma en ik woon in de Hofwijck. Mijn begeleidster heet Evelien. We kennen elkaar al heel lang. Evelien bezocht eerst mijn man een aantal jaren, hij is in 2008 overleden, en nu bezoekt ze mij. We hebben het altijd heel gezellig samen. Iedere dinsdagochtend komt ze bij me. We drinken eerst een kopje koffie en een koekje erbij. Tijdens het koffie drinken vertellen we elkaar wat we de afgelopen week beleefd hebben. Daarna gaan we meestal even naar buiten, hangt van het weer af. Ik rij in een elektrische rolstoel, Evelien loopt ernaast. We gaan vaak naar het Rengerspark, dat is tegenover waar ik woon. Prachtige bomen en bloemen zien we daar, en bewonderen de natuur. We gaan soms op/bij een bankje zitten en dan luisteren we naar de vogels. Maar dan loopt het alweer tegen half 12 en gaan we weer richting de Hofwijck om te gaan eten. De ochtend is weer voorbij gevlogen! Evelien wil alles voor mij doen, daar ben ik haar heel dankbaar voor. Als er een uitje is van Stichting Bezoek&Co gaan we er samen heen, zonder haar zou ik er niet heen gaan. Ik heb het heel goed getroffen met mijn bezoekster!

Meer deelnemers verhalen

Suzanna van de Graaf

Suzanna van de Graaf

Graag wil ik ook een woordje bijdragen vooral aan deze Gezellige en Prettige vrienden club genaamd Stichting Bezoek&Co. Het is steeds genieten van elk uitstapje. Alles is perfect geregeld en naar ieders wens. Ook ontmoet je andere club leden, wat heel belangrijk...

Lees meer
Ria en Anneke

Ria en Anneke

Wij, Ria en Anneke, leden van Stichting Bezoek&Co vinden de uitstapjes altijd geweldig. Het is altijd een feestje voor ons om mee te mogen. Zo’n middag is altijd geweldig geregeld, we worden goed verzorgd. Het zijn erg leuke dingen die ze bedenken. Voor ons is dat...

Lees meer