06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Het geeft me een goed gevoel om onderdeel te zijn van Bezoek&Co

aug 2, 2019

Genieten van bus- en boottochten. Ik ben op plekken geweest waar ik het bestaan niet van kende. Ook de goedverzorgde  lunches en diners waren gezellig. De nodige studenten hielpen mee om alles goed te laten verlopen. Leuk omdat met de korte gesprekjes ook weer nieuwe onderwerpen naar voren kwamen. Blik verruimend.

Wat ik heel fijn vind is dat er ook een student uitgezocht wordt die bij mij op bezoek komt of dingen onderneemt. Daar heb ik heel veel aan en de student waarschijnlijk ook binnen zijn opleiding.
En tot slot wil ik zeggen dat het gevoel om een onderdeel te zijn binnen Bezoek&Co me goed doet.
Dank aan de vele (vaste)vrijwilligers.

Meer deelnemers verhalen

Mevrouw Hofman

Mevrouw Hofman

Sinds april 2022 ben ik deelnemer bij Stichting Bezoek&Co. Ik heb een leuke vrijwilliger die mij elke week bezoekt. We gaan vaak samen wandelen of pakken even een terrasje. Als we dan in de stad zijn gaan we soms ook shoppen en kopen we kleding. Ondertussen hebben...

Lees meer
Durk & Mw. Dechesne

Durk & Mw. Dechesne

Hoi, mijn naam is Durk de Groot en sinds oktober vorig jaar ben ik vrijwilliger bij Bezoek en co. 1 juli ben ik (eerder) gestopt met werken bij de ING. Dat was voor mij het moment om te oriënteren waar ik een deel van mijn vrije tijd aan wil besteden. Na een...

Lees meer