06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Mevrouw Geertje Hendriksma

02/08/2019

Mijn naam is Geertje Hendriksma en ik woon in de Hofwijck. Mijn begeleidster heet Evelien. We kennen elkaar al heel lang. Evelien bezocht eerst mijn man een aantal jaren, hij is in 2008 overleden, en nu bezoekt ze mij. We hebben het altijd heel gezellig samen. Iedere dinsdagochtend komt ze bij me. We drinken eerst een kopje koffie en een koekje erbij. Tijdens het koffie drinken vertellen we elkaar wat we de afgelopen week beleefd hebben. Daarna gaan we meestal even naar buiten, hangt van het weer af. Ik rij in een elektrische rolstoel, Evelien loopt ernaast. We gaan vaak naar het Rengerspark, dat is tegenover waar ik woon. Prachtige bomen en bloemen zien we daar, en bewonderen de natuur. We gaan soms op/bij een bankje zitten en dan luisteren we naar de vogels. Maar dan loopt het alweer tegen half 12 en gaan we weer richting de Hofwijck om te gaan eten. De ochtend is weer voorbij gevlogen! Evelien wil alles voor mij doen, daar ben ik haar heel dankbaar voor. Als er een uitje is van Stichting Bezoek&Co gaan we er samen heen, zonder haar zou ik er niet heen gaan. Ik heb het heel goed getroffen met mijn bezoekster!

Meer weten

Hempenserweg 2
Kantoor 503
8935 AA Leeuwarden

06-49913334
facebook.com/Bezoek-Co