06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Kerstmarkt Intratuin met ING

nov 22, 2022

Op dinsdag 22 november mochten wij, een team medewerkers van de ‘ING”, voor een middag onze diensten aanbieden aan Bezoek&Co.
We gingen met een groep deelnemers van Bezoek&Co de kerstmarkt van de Intratuin te bezoeken. We verzamelden bij de ingang van de Intratuin om 14.00 uur, alwaar de taxi’s met de deelnemers al snel arriveerden.
Ieder van ons kreeg een deelnemer onder zijn/haar hoede en het contact was snel gemaakt.
Per groepje gingen we goedgemutst op pad door de winkel.
De winkel was omgetoverd in prachtige kerstsfeer, vol met lichtjes, versierde kerstbomen en gezellig verlichte kersthuisjes.
Na een uurtje rondstruinen verzamelden we in het restaurant, alwaar iedereen een lekker kopje koffie/thee meteen gebakje aangeboden kreeg van “ING”.
Er was tijd voor een grap en een grol en de gedane aankopen werden besproken en bewonderd. Na de koffie deed iedereen nog een rondje door de winkel en werden nog wat laatste aankopen gedaan. Met kleine kerstboompjes, mooie rode kerststerren, geurkaarsen en kerstkransen onder de arm, ging ieder weer op huis aan.
Het was een gezellig middag, iedereen heeft er van genoten en wij hebben het met heel veel plezier gedaan!

Meer activiteiten

High Tea

High Tea

Op woensdagmiddag 10 januari hadden we een ontzettend gezellige en heerlijke high tea in het Fletcher Hotel Paleis Het Stadhouderlijk Hof. We werden verwend met overheerlijke hartige, warme en koude hapjes, Scones met boter en jam. Luxe briochebroodjes belegd met...

Lees meer
Kerstdiner

Kerstdiner

Op 19 december was er na de corona jaren weer een echt kerst diner, in samenwerking met het ouderen fonds. Deze werd dit jaar niet gehouden zoals voorheen bij de Groote Wielen, maar in de Harmonie. De zaal waar wij aten was helaas erg donker, maar dat mocht de pret...

Lees meer
Muziek middag Grijs Gedraaid

Muziek middag Grijs Gedraaid

Bezoek&Co mocht twee keer in afgelopen december de Harmonie bezoeken: dinsdag 12 dec. voor een muziekmiddag en een week later voor het voortreffelijke Kerstdiner. Voor de muziek op dinsdagmiddag de 12e zaten ruim 30 deelnemers, samen met veel anderen, in het...

Lees meer