06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Kerstmarkt Intratuin met ING

nov 22, 2022

Op dinsdag 22 november mochten wij, een team medewerkers van de ‘ING”, voor een middag onze diensten aanbieden aan Bezoek&Co.
We gingen met een groep deelnemers van Bezoek&Co de kerstmarkt van de Intratuin te bezoeken. We verzamelden bij de ingang van de Intratuin om 14.00 uur, alwaar de taxi’s met de deelnemers al snel arriveerden.
Ieder van ons kreeg een deelnemer onder zijn/haar hoede en het contact was snel gemaakt.
Per groepje gingen we goedgemutst op pad door de winkel.
De winkel was omgetoverd in prachtige kerstsfeer, vol met lichtjes, versierde kerstbomen en gezellig verlichte kersthuisjes.
Na een uurtje rondstruinen verzamelden we in het restaurant, alwaar iedereen een lekker kopje koffie/thee meteen gebakje aangeboden kreeg van “ING”.
Er was tijd voor een grap en een grol en de gedane aankopen werden besproken en bewonderd. Na de koffie deed iedereen nog een rondje door de winkel en werden nog wat laatste aankopen gedaan. Met kleine kerstboompjes, mooie rode kerststerren, geurkaarsen en kerstkransen onder de arm, ging ieder weer op huis aan.
Het was een gezellig middag, iedereen heeft er van genoten en wij hebben het met heel veel plezier gedaan!

Meer activiteiten

Busreisje Texel

Busreisje Texel

We zijn op 22 06-2023 met 6 personen en Rennie naar Texel geweest. Rene was onze chauffeur, en hij heeft ons Texel laten zien. Hij wist veel over Texel te vertellen, en stopte op diverse plaatsen om uitleg te geven. Ook het Ouderen Fonds was aanwezig om ons naar het...

Lees meer
Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Zaterdag de 10e werd ik om 6 uur gewekt door mijn verzorgende. Het was zo vroeg omdat ik om 7.00 uur wilde vertrekken. De bus wacht niet dus…..op tijd zijn. Het ritje met de rolstoel door Leeuwarden was een belevenis. Wat een stilte!!!! We vertrokken om 8.00 uur vanaf...

Lees meer
Aegon vrijwilligersdag

Aegon vrijwilligersdag

Vrijdag is niet echt een dag voor mij om het museum in te duiken. Wel een dag om de markt ,op het Wilhelmina plein, te bezoeken. Het was uitstekend weer, het zonnetje scheen en iedereen was vrolijk. Omdat ik veel te vroeg was voor het museum, dwaalde ik over de...

Lees meer