06-49913334 bezoekenco@gmail.com

Ik doe dit werk al jaren, al 14 jaar ongeveer

02/08/2019

Ik ben Evelien, vrijwilligster van mevrouw H. Ik doe dit werk al jaren, al 14 jaar ongeveer. Eerst zoals mevrouw H. zegt, bij haar man en nu sinds jaren bezoek ik haar. Ik ben dit werk gaan doen omdat ik graag iets voor de ander wilde betekenen, met name ouderen die niet meer alleen naar buiten kunnen gaan.
Met mevrouw H. heb ik een goede band. Ik ga graag elke dinsdagochtend naar toe en geniet samen met haar van de kopjes koffie die ze zelf heeft gezet. Een lekker koekje mag niet ontbreken. Ik hoor dan graag wat ze beleefd heeft in de Hofwijck of met de familie, of we praten over haar jeugd. Altijd boeiend om naar te luisteren. Ze heeft altijd belangstelling hoe mijn weekend was. Nu ze een elektrische rolstoel heeft gaan we ook wat verder dan het park, zo zijn we laatst langs haar oude huis gereden, zo haalt ze herinneringen op en verteld hoe ze daar woonde. Ik luister natuurlijk aandachtig. Ik vind het heel fijn om samen met haar dit te doen, zonder mij had ze dit nooit ondernomen. Haar wereldje is dan heel klein en niet verder dan de Hofwijck.
Ik hoop dat ik nog jaren van haar mag genieten, want ze is mijn oudste vriendin!! Een hele lieve mevrouw….en ik ben heel blij met haar! Geeft mij ook voldoening….

Meer weten

Hempenserweg 2
Kantoor 503
8935 AA Leeuwarden

06-49913334
facebook.com/Bezoek-Co