06-49913334 bezoekenco@gmail.com

De dijk van Volendam

sep 8, 2021

Op 6 September kreeg ik van Rennie de vraag; zou jij mee willen met ons bus uitstapje naar Volendam? Een begeleidster is ziek en dan zou èèn van onze gasten niet mee kunnen, daar moeten wij niet aan denken dat zoiets kan of gaat gebeuren.
Natuurlijk zeg je ja op zo`n vraag en kreeg ik de nodige informatie.
De volgende dag toch maar even kennismaken met mijn gast, een leuke praatgrage meneer die heel blij was om mij te zien, want hij maakte zich wel zorgen hoe het nu moest met zijn uitstapje?
Na een leuk gesprek en goede afspraken weer naar huis gegaan.
De volgende morgen samen met mijnheer naar de bus bij Aldlânstate. Willem en Lex stonden iedereen op te wachten en welkom te heten.
Nadat iedereen een plekje had gevonden vertrok de bijna volle bus met goed gehumeurde passagiers. Over de afsluitdijk waar we goed konden zien welke veranderingen er worden aangebracht, richting Den Oever waar de koffie met appelgebak klaar stond bij De zingende Wielen. Dat smaakte prima.
Dan door naar Volendam en daar stond een zeer verzorgde koffietafel voor ons klaar, er werd dan ook met smaak gegeten.
De vrije tijd was tot kwart over drie en de hele groep ging richting De Dijk , de toeristische trekpleister, winkels en natuurlijk de visrestaurants.
Door het stralende weer was het behoorlijk druk maar erg gezellig.
Nadat iedereen weer in de bus was werd de terugreis hervat, ondanks een kleine file op de Afsluitdijk waren wij om half zes weer bij Aldlânstate.
Een hele fijne verzorgde dag, waarna iedereen weer per taxi, auto, lopend weer zijn eigen huis op ging zoeken.
Als vreemde eend bij deze groep heb ik zeer genoten.

Meer activiteiten

Een dagje naar Texel

Een dagje naar Texel

Lieve Mensen, Wat was het toch een mooie dag met de bus naar Texel! In ieder geval een memorabele dag. Ééntje met een rimpeling. Éen van ons kwam met de rolstoel te vallen en moest naar het ziekenhuis. Rennie was het die haar begeleide. Dat werd wel het einde van haar...

Lees meer
Boottocht Terherne

Boottocht Terherne

Op woensdag 22 juni was het zeer zonnig weer en juist op die dag organiseerde Bezoek&Co  een boottocht vanuit Terherne. Tweeëndertig personen verzamelden zich bij rondvaartbedrijf Redbad aan het Syl. De boot bood plaats aan 49 personen dus iedereen had volop de...

Lees meer
Aqua Zoo

Aqua Zoo

Lieve mensen, Het weer leek er niet al te best uit te zien op woensdag 8 juni! Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Het bleef droog op een enkel spatje aan het einde van het bezoek. Toen hadden we de warme snack al in ons buikje zitten. Het park zelf was voor...

Lees meer